Хвору з Дрогобича на гелікоптері терміново доправили у Львів

Як повідомив керівник медзакладу Андрій Коцюба, 2 листопада в хірургічне відділення Дрогобицької міської лікарні №1 поступила дрогобичанка з діагнозом – тромбоз лівої нижньої кінцівки.

Із вертолітного майданчика дрогобицької лікарні гелікоптером Національної поліції було евакуйовано 41-річну дрогобичанку, яка потребувала термінового оператиційного втручання.

Про це інформують в Дрогобицькій міській раді.

Після проведених необхідних маніпуляцій було визначено, що хвора потребує оперативного хірургічного втручання судинних хірургів Львівської обласної клінічної лікарні. Тому оперативно прийнято рішення доправити пацієнтку гелікоптером Медицини катастроф до львівського медзакладу, – повідомив Андрій Коцюба.

Нагадаємо, що 27 жовтня, гелікоптер аеромедичної евакуації доправив з Турки у Дрогобич чоловіка, який травмувався у нічній ДТП поблизу Турки.

1 жовтня Обласний центр екстреної медицини та медицини катастроф знову відновив для невідкладної допомоги аеромедичну евакуацію пацієнтів. У розпорядженні медиків Львівщини з’явився гелікоптер нацполіції Airbus Helicopters Н145.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top