Львівські школи повертаються до очного навчання. За якої умови?

Школи, де 100% працівників вакциновані від коронавірусної інфекції, зможуть повернутися до офлайн-навчання. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Міський голова сказав, що місто готове відновити навчання в очному режимі, як тільки динаміка госпіталізацій стабілізується. Але зможуть працювати тільки ті заклади, де усі працівники шкіл мають вакциновані двома дозами вакцини, як цього вимагає червона зона.

«Протягом останніх днів я отримав десятки дзвінків та звернень… Батьки незадоволені тим, що діти, особливо молодші класи, змушені навчатись дистанційно. Але з іншого боку ми отримуємо звернення від медиків, які лікують ковід. Ми готові відновити навчання у очному режимі, як тільки динаміка госпіталізацій стабілізується. Але правила “червоної зони”, які затвердив Кабмін, ніхто не скасовував. Тому всі заклади мають бути на 100% готовими. Це єдина умова, за якої ми зможемо відновити нормальний навчальний процес», – повідомив Андрій Садовий.

Нагадаємо, що сьогодні у Львові зареєстрували петицію про відновлення очної форми навчання в освітніх закладах під час «червоної» зони за умови 100% вакцинації колективів освітніх закладів.

Share this post

scroll to top