На Львівщині новий антирекорд за кількістю хворих на коронавірус

За минулу добу на Львівщині зафіксували 1880 нових хворих на коронавірусну інфекцію. Стільки хворих в області не фіксували за весь час пандемії. Але пік захворюваності, як твердять лікарі, ще попереду.

За кількістю нових випадків Львівщина опинилася на третьому місці в Україні, поступившись лише Дніпропетровській (2280 хворих) та Одеській (1973) областям.

На Львівщині рівень захворюваності на коронавірус вже значно перевищує весняні показники, коли щодоби фіксували понад тисячу хворих. Найбільше хворих тоді було у квітні 2021 року – за добу захворіло 1668 мешканців області. Це був найвищий показник за всю пандемію.

Нагадаємо, від 30 жовтня Львівська область перейла у червону карантинну зону. Це означає, що в регіоні почнуть діяти максимальні обмеження для невакцинованих мешканців. Окрім того, з 1 листопада учні львівських шкіл (1-11 класів) ідуть на дистанційне навчання на два тижні.

Нагадаємо, що в Україні вчора, 29 жовтня, виявили 26 198 нових випадків коронавірусного захворювання. Від ускладнень померла 541 людина, а одужали — 9 449 пацієнтів.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top