Школи Львівщини з 1 листопада навчатимуться дистанційно

Обласна комісія ТЕБ і НС прийняла рішення не продовжувати канікули у школах Львівщини. Відтак з 1 листопада заклади освіти переходять на дистанційне навчання.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

З 30 жовтня Львівська область перейде у «червону» зону карантину, яка передбачає навчання учнів у дистанційному форматі. Звичний режим навчання доступний тим закладам, де 100% колективу пройшли повний курс вакцинації.

Проте, як зазначають у ЛОДА, з 1 листопада всі заклади освіти Львівщини переходять на дистанційну форму.

«Вважаємо недоцільним продовжувати канікули, адже у багатьох школах області вони вже відбулись. Якщо у закладі всі працівники мають повний курс вакцинації, навчання може проводитись очно. Це стосується усіх закладів навчання: від середніх загальноосвітніх шкіл до профтехосвіти та вищої освіти. Звісно, найменшим вихованцям дозволено навчатись офлайн, як і дітлахам зі спеціальних закладів освіти», –  каже заступниця директора департаменту освіти Ольга Котовська.



Відповідного листа із роз’ясненнями сьогодні надіслали усім відділам освіти територіальних громад, керівникам закладів вищої, професійно-технічної, фахової передвищої освіти та установам обласного підпорядкування.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top