Роман Литвин з Дрогобича бореться з лімфомою Ходжкіна. Потрібні кошти на лікування!

Роман Литвин з Дрогобича уже майже два роки бореться з підступною хворобою- лімфомою Ходжкіна. Про злоякісне захворювання чоловік дізнався в лютому 2020 року, коли з’явилися симптоми, здавалось, простого грипу. Та після пройденого обстеження як грім серед ясного неба прозвучав страшний діагноз.

Роману лише 31, чоловік в розквіті сил, коли хочеться думати тільки про благо своєї сім’ї та маленького синочка. Натомість Роману доводиться думати про те, як врятувати власне життя та де знайти кошти на лікування. Адже уже пройшов 10 курсів хіміотерапії, безліч дороговартісних обстежень, на які було витрачено всі заощадження. Та найгірше те, що дане лікування не спрацювало- останнє КТ показало, що хвороба прогресує. Роману потрібне лікування препаратом Кітруда, лише воно може змінити ситуацію на краще. За словами лікарів Кітруда дає шанс на 80% зупинити прогресування і такий шанс не можна втрачати. Але ціна препарату на місяць- 120 000 грн І таких курсів необхідно пройти 12.

Роман та його сім’я виснажені, але не опускають руки. Вони благають вас про допомогу, адже без вашої підтримки їм не впоратись. Допоможемо Роману повернути своє здоров’я та повноцінне життя!

ЯК ДОПОМОГТИ? :

 Карта ПриватБанк: 4149 4993 8520 9927 (Литвин Роман Олександрович)

Довідково: БФ “Цех Доброти” – благодійна організація, яка допомагає важкохворим дітям та дорослим у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Організація допомагає зібрати кошти на лікування, сформувати пакет документів та виїхати на лікування в Ізраїль або Німеччину. Засновники фонду Юрій та Олександра Цихівські на власному прикладі довели, любов і підтримка здатні творити дива. У 2019 році до родини увірвалася біда. У їхнього сина Матвійка лікарі діагностували важку недугу – гостру мієлоїдну лейкемію. Силами волонтерів та небайдужих вдалося зібрати – 250 тисяч доларів. Сьогодні Матвій повністю одужав та повернувся до звичного життя дворічного хлопчика. Повернувшись в Україну, подружжя Цихівських вирішило ділитися здобутим досвідом і допомагати долати рак всім, хто цього потребує.

#Допомагайте_відповідально

Спільна ініціатива БФ “Цех Доброти” та ГО “Варто Галицькі Новини” щодо інформування про актуальні збірки коштів для лікування потребуючим. Інформація, яка публікується, перевіряться волонтерами БФ “Цех Доброти”, тому ви можете без жодних сумнівів допомагати!

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top