Допоможіть Вікторії Зозулі … чути!

Вікторія – довгоочікувана дитина у сім’ї, цілих сім років батьки чекали на свою маленьку принцесу! Але радість дитинства затьмарив діагноз, який поставили лікарі одразу по народженні- СИНДРОМ ТРІЧЕРА-КОЛЛІНЗА (результат мутації генів, яка спричиняє деформацію черепа).

Окрім зовнішніх ознак, Вікуся зовсім не відрізняється від ровесників – вона розумниця, любить малювати, танцювати, вчитися, від маленької пише і читає. А цього року вона стала першокласницею.

Коли Вікуся була ще зовсім маленькою, батькам запропонували операцію, вартістю 30 000 євро, та батьки відмовилися, адже операція важка та несла багато ризиків для життя дитини. За словами лікарів, Вікуся трохи чула на одне вушко, а на інше – майже ні. Тому у три роки дівчинці встановили слуховий апарат на слабше вушко. Вікуся почала більше розмовляти та добре розвивалася, ходила в садочок як усі дітки. 

Та нещодавно батькам повідомили, що до Києва приїхали бельгійські лікарі, які погодилися провести Вікторії операцію. Не гаючи часу, мама з Вікторією поїхали до Києва. Лікарі провели дівчинці МРТ та шокували маму новиною – вушко, на якому весь цей час був слуховий апарат- зовсім не дієздатне, там не має ні слухового проходу, ні барабанної перетинки, тому слуховий апарат був просто зайвим! Операцію скасували…

Та бельгійські спеціалісти наполягають, що потрібно рятувати хоча б друге вушко, яке ще трохи чує. Для цього не потрібна складна операція, а лише встановлення кохлеарного імпланту, завдяки якому вдасться зберегти слух! Коли лікар просто приклав імплант до вушка Вікторії, вона нарешті почула нові для себе звуки! І відтоді просить маму про таку “штучку”! 

Ціна питання – 9 700 євро, а встановити його можуть у Львові. Завдяки рідним та небайдужим людям на сьогодні половину коштів уже вдалося зібрати! Та все ж цього поки недостатньо. Сім’я звертається за допомогою – ДОПОМОЖІТЬ ЇХНІЙ ДОНЕЧЦІ ЧУТИ!

Ми віримо, що з вашою допомогою, мрія цієї сонячної дівчинки нарешті здійсниться! 

ДОПОМОГТИ МОЖНА ТУТ ⬇️

✔️Зробивши швидку пожертву на профілі Вікторії

✔️PayPal: [email protected] (з позначкою ДЛЯ ЗОЗУЛІ ВІКТОРІЇ)

💳ПриватБанк 5168 7451 0816 8722 

Зозуля Оксана Андріївна-мама

Довідково: БФ “Цех Доброти” – благодійна організація, яка допомагає важкохворим дітям та дорослим у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Організація допомагає зібрати кошти на лікування, сформувати пакет документів та виїхати на лікування в Ізраїль або Німеччину. Засновники фонду Юрій та Олександра Цихівські на власному прикладі довели, любов і підтримка здатні творити дива. У 2019 році до родини увірвалася біда. У їхнього сина Матвійка лікарі діагностували важку недугу – гостру мієлоїдну лейкемію. Силами волонтерів та небайдужих вдалося зібрати – 250 тисяч доларів. Сьогодні Матвій повністю одужав та повернувся до звичного життя дворічного хлопчика. Повернувшись в Україну, подружжя Цихівських вирішило ділитися здобутим досвідом і допомагати долати рак всім, хто цього потребує.

#Допомагайте_відповідально

Спільна ініціатива БФ “Цех Доброти” та ГО “Варто Галицькі Новини” щодо інформування про актуальні збірки коштів для лікування потребуючим. Інформація, яка публікується, перевіряться волонтерами БФ “Цех Доброти”, тому ви можете без жодних сумнівів допомагати!


Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top