У Дрогобичі невідомі вбили трьох собак! (ФОТО, +18)

Фото: Тетяна Райнівська

Про смерть трьох собак повідомила дрогобицька зоозахисниця Тетяна Райнівська. Тіла тварин виявли в районі вулиці Стрийської, одразу за мостом.

Зі слів зоозахисниці, у коментарі для ВАРТО на місце була викликана поліція та написано відповідну заяву про злочин. Завтра буде проведено експертизу тіл тварин аби встановини причину смерті одразу трьох собак. На перший погляд у собак є рани та забої.

Місцеві зоозахисники знали цих тварин, вони були дружелюбними та не проявляли агресії до людей.

Якщо хтось з дрогобичан володіє інформацією щодо цього трагічного випадку, став свідком цих подій, одразу телефонуйте в поліцію!

Важкливо встановити всі обставини цієї історії.

Нагадаємо, що Кримінальна відповідальність за жорстоке поводження з тваринами, що належать до хребетних, у тому числі з безпритульними тваринами, порушення правил транспортування тварин, якщо такі дії призвели до тілесних ушкоджень, каліцтва чи загибелі тварини, нацьковування тварин одна на одну, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, а також пропаганда, публічні заклики до вчинення дій, що мають ознаки жорстокого поводження з тваринами, поширення матеріалів із закликами до вчинення таких дій – караються обмеженням волі на строк від одного до трьох років або позбавленням волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини.

Ті самі дії, вчинені у присутності малолітнього чи неповнолітнього,-караються позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією тварини.

Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, вчинені з особливою жорстокістю або щодо двох і більше тварин, або повторно, або групою осіб, або вчинені активним способом, або насильницькі дії щодо тварини, спрямовані на задоволення статевої пристрасті, – караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією тварини.

Дії, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, вчинені з метою створення зображень, творів, кіно-, відео-, аудіопродукції, або збут чи поширення зображень, творів, кіно-, відео-, аудіопродукції, що пропагують жорстоке поводження з тваринами, – караються позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією тварини.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top