Під час збирання грибів у лісі на Стрийщині заблукали двоє жінок з дітьми

На Львівщині у під час збирання грибів у лісі заблукали двоє жінок із дітьми. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

Так, 23 вересня близько 20:47 рятувальники отримали повідомлення від поліції, що поблизу с. Ілів Стрийського району під час збирання грибів в лісі заблукали 4 особи, з них 2 дитини. Серед заблукали були дві жінки віком 43 та 36 років, 6-річний хлопчик та 12-річна дівчинка. Усі вони –мешканці Нового Роздолу.

За допомогою мобільного зв’язку одна з заблукали зв’язалась з своїм чоловіком і повідомила про те, що вони заблукали. Чоловік, не гаючи часу, повідомив правоохоронні органи.

О 21:33 заблукалих знайдено в лісі за 2 км від дороги, медичної допомоги люди не потребували.

Прогулянки лісом можуть бути небезпечними, тому закликаємо ретельно готуватись до походів у ліс. Основні поради – заздалегідь вивчайте та розробляйте маршрути, майте з собою засоби зв’язку, попереджайте рідних та близьких про свої плани та не ходіть у ліс без провідника, який добре орієнтується на місцевості. У малознайомих місцях в нагоді стануть карта та компас, а також навички користуватись ними.


Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top