Під час розбійного нападу 20-річна дівчина на ходу вискочила з авто

Поліцейські затримали двох мешканців Івано-Франківської області, підозрюваних у розбійному нападі. Водій та його пасажир спробували пограбувати 20-річну дівчину, яку вони підвозили з Болехова до Стрия. Дівчині вдалось втекти, вистрибнувши з автомобіля на ходу.

Як повідомила Нацполіція Львівщини, 20-річна мешканка одного з сіл Долинського району Івано-Франківської області хотіла доїхати з Болехова до Стрия. 22 вересня вона зупинила авто Volkswagen Passat, водій якого погодився підвезти її за помірну плату. Окрім водія, в авто також був ще один пасажир, який їхав на передньому сидінні.

Коли автомобіль був вже на території Львівської області, у Стрийському районі, пасажир авто дістав пістолет та почав погрожувати дівчині, вимагаючи віддати йому гроші та мобільний телефон. Злякавшись за своє життя, дівчина відчинила дверцята авто і на ходу вискочила з автомобіля, який розвернувся та поїхав у зворотному напрямку. У автомобілі залишилась валіза дівчини.

20-річній дівчині допоміг випадковий перехожий, який і заявив у поліцію про розбій.

Поліцейські зупинили авто Volkswagen Passat у селі Станків на Стрийщині. Чоловіки намагались втекти, але з погонею їх авто вдалось заблокувати.

Водій та пасажир Volkswagen Passat є мешканцями одного з сіл Долинського району Івано-Франківської області віком 22 та 17 років. Молодший з нападників раніше притягувався до кримінальної відповідальності за викрадення авто.

Також правоохоронці виявили пістолет, який вилучили та скерували на експертизу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top