Лікарі рятують життя військового зі Львівщини, якого важко поранив ворожий снайпер

Небайдужих просять допомогти фінансово військовому 24-тої окремої механізованої бригади Андрію Дячишину, якого днями на Донбасі поранили російські найманці. Про це інформує Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій.

27-річного Андрія Дячишина важко поранили населеному пункті Горське Донецької області 29 серпня. Зараз за його життя борються медики Дніпропетровської обласної клінічної лікарня імені Мечникова.

«Андрій із Львівської області, йому 27 років. На війні – з 2014, захищаючи Україну, отримав поранення, несумісне з життям, але вижив…  На разі він знаходиться в лікарні ім. Мечникова.Лікарі роблять все можливе, щоб наш Захисник ЖИВ!», – йдеться у повідомленні.

Гендиректор Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко повідомив, що снайпер потрапив у голову молодому військовому.

«Одразу з посади, після надання першої медичної допомоги, було організовано евакуацію до лікарні Мечникова. Доставлено у вкрай тяжкому стані – кома 2, вентиляція, медична седація. Негайно в операційну. Найкращі нейрохірурги Мечникова провели важку багатогодинну операцію. Куля увійшла в тимчасову ділянку зліва, діаметрально виходила з іншої сторони черепа. На п’ятий день після операції стан потроху стабілізується, кома 1. Нейрохірурги, реаніматори, медсестри Мечникова виховують, як власного сина. Попереду довгий шлях лікування, болючі враження та боротьба за життя юного героя», – розповідає медик.

Усіх небайдужих просять допомогти військовому фінансово. Реквізити:

5168 7573 7961 5869 – Кармазин Ольга Миколаївна (сестра Андрія).

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top