На Львівщині розшукують четверо неповнолітніх хлопців, які зникли у Львові (ФОТО)

Поліцейські оголосили в розшук чотирьох неповнолітніх хлопців, які вийшли зі школи №72, що на вулиці Зубрівській, 1, та зникли.

За даними поліції Львівщини, до них близько 16.00 надійшло повідомлення про те, що з приміщення однієї з шкіл на Сихові зникли четверо хлопців віком від 11 до 13 років. Усі вони вихованцями львівського Центру підтримки дітей.

Розшукувані: Арсюков Олександр Юрійович віком 11 років, Павлишин Михайло Сергійович – вік 12 років, а також 13-річні Іщук Юрій Сергійович та Могила Кирило Романович.

Прикмети зниклих:

Арсюков Олександр Юрійович – середнього зросту, худорлява тілобудова, волосся русяве, блакитні очі. Був одягнутий в чорну куртку з червоними елементами, темно-сині джинси та кросівки чорного кольору, мав рюкзак сірого кольору з надписом «Майнкрафт».

Павлишин Михайло Сергійович – середнього зросту, худорлява тілобудова, волосся русяве. Був одягнутий у сіру олімпійці з капюшоном на замок, штани темно-сірі, чорні кросівки. Мав рюкзак чорного кольору. Хлопець зникав неодноразово.

Іщук Юрій Сергійович –  зріст 157 см, тілобудова худорлява, волосся русяве. Був одягнутий у чорну куртку темно-синього кольору.

Могила Кирил Романович – середнього зросту, худорлява тілобудова, русяве волосся довжиною по шию. Був одягнутий в камуфляжну куртку, штани темного кольору, кросівки чорного кольору та мав із собою чорного кольору рюкзак.

До розшуку неповнолітніх залучені співробітники поліції Львівщини, військовослужбовці Національної гвардії України, співробітники інших служб та небайдужі громадяни.

Прохання до всіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити місце перебування хлопців, зголоситись на оперативну лінію 102.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top