Конкурс краси “Красуня Дрогобича” – повертається! До 5 вересня триває реєстрація охочих

У Дрогобичі напередодні дня міста відбудеться конкурс краси “Красуня Дрогобича 2021”. Зараз триває приймання заявок від учасниць конкурсу.

Леся Пашко, керівниця відділу сім’ї та молоді управління у справах сім’ї, молоді та спорту ДМР, розповіла журналістам ВАРТО про особливості цьогорічного конкурсу, умови участі та останні приготування до його проведення.

Пані Лесю, хто може взяти участь у конкурсі та до якого часу прийматимуться заявки?

Передусім ми запрошуємо до участі мешканок Дрогобицької громади. Вік учасниць: від 16 до 25 років. Запрошуємо також зголошуватися наших студенток, які навчаються у Дрогобичі, в технікумах, коледжах, училищах та університеті. Всього у конкурсі візьме участь вісім-десять учасниць. Залишилося ще кілька місць, тому запрошуємо до нас у відділ, де можна записатися або ж контактуйте безпосередньо зі мною через Фейсбук або за телефоном: 0677628657. Приймання заявок триває до 5 вересня. 

Чи відомий формат конкурсу? Наприклад, які будуть виходи?

Це буде традиційний конкурс краси із наступними виходами: перше, це “знайомство”. Обов’язковою умовою буде вихід в українському національному однострої та розповідь про себе. Далі вихід “Модель”, “танцювальний”, вихід в закритих спортивних купальниках, “військовий”, презентація відео на тему.”Запрошуємо в Дрогобич” та “Вечірня сукня”, а також відповіді на питання від журі.

На коли запланований захід?

“Красуня Дрогобича” відбудеться в межах святкування Дня міста Дрогобича. Сам захід ми запланували на 20 вересня. Попередньо дійство відбудеться в Народному Домі на вулиці Івана Франка.

За яких умов захід не відбудеться?

Треба пам’ятати, що ми усі зараз живемо в коронавірусних умовах, тому, звісно, ми залежні від того чи не погіршиться епідеміологічна ситуація на Дрогобиччині. Сподіваємося, що все буде гаразд і ми зможемо провести цей захід на якій всі так довго чекали.

Хто може долучитися до конкурсу? 

Традиційно такі заходи будуть мати потужну інформаційну підтримку та резонанс у громаді, тому ми активно запрошуємо потенційних спонсорів та меценатів долучитись до цьогорічного конкурсу.

***

Нагадаємо, що останній крайній конкурс краси у Дрогобичі відбувся ще напередодні війни, у 2012 році. 

Контактна особа – Олександра Пашко.

Розмовляв Олег Дьорка

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top