У Криму знайшли тіло львів’янина, якого із сином віднесло в море

ФОТОКОЛАЖ: ТВОЄ МІСТО

У Криму в Чорноморську знайшли тіло львів’янина, який 19 серпня із сином зник на матраці на Херсонщині, на острові Джарилгач. Тіло хлопчика майже одразу знайшли, а пошуки чоловіка продовжили.

Про це повідомила знайома сім’ї Христина Левицька, яка напередодні оголосила про збір коштів для родини, інформує Твоє Місто.

«Друзі просимо молитви та допомоги. Вчора знайшли тіло Міші, батька Матвійчика, в Чорномоському, Автономна Республіка Крим. 19 серпня на острові Джарилгач, поблизу смт Лазурне, Скадовського району, під час купання в морі віднесло на надувному колі 2-х осіб: учня 2-В класу нашого ліцею Качмаря Матвія та його батька. Просимо Вашої допомоги, допомоги батьківської громади ліцею для родини: 4441 1144 5072 0246 Притула Мар‘яна Ярославівна (рідна сестра Ірини Качмар). У призначенні платежу пишіть – для Ірини Качмар», – повідомила Христина Левицька.

Нагадаємо, 19 серпня, на Херсонщині, на острові Джарилгач, що поблизу Лазурного, під час купання на матраці зникли батько і його син, які приїхали відпочивати зі Львова. О 15:35 год. на острові біля берега у воді поліцейські знайшли тіло дитини. Хлопчик – 2013 року народження. Пошуки зниклого батька продовжили. До пошукових робіт залучили 33 рятувальники. Згодом у Львові оголосили збір коштів на допомогу для родини львів’ян, яких віднесло у морі на матраці і які потонули.

Share this post

scroll to top