Петра Порошенка облили зеленкою у центрі Києва (ВІДЕО)

Фото ВВС

П’ятого президента України Петра Порошенка помітили у центрі Києва зі слідами зеленки на обличчі.

Інцидент відбувся на Алеї Героїв Небесної сотні, біля верхнього виходу метро Хрещатик. Очевидці, які поспілкувалися з BBC News Україна, стверджують, що спершу Порошенко йшов разом з учасниками Маршу захисників, присвяченого Дню незалежності.

Коли група звернула на Алею Героїв Небесної сотні, у політика хтось намагався влучити яйцем з мосту. Коли Порошенко підійшов до каплиці Небесної сотні, у нього влучили зеленкою. На фото видно, що зеленка залила нижню половину обличчя політика та ліве око.

У соцмережах виклали відео, як Петро Порошенко у масці підходить до машини поліції та просить правоохоронців підвезти його. На обличчі у політика видно зелені сліди. Після цього Порошенко сів у машину поліції та разом з правоохоронцями поїхав з місця. Ми звернулися по коментар до поліції Києва. Наразі правоохоронці встановлюють обставини інциденту та обіцяють повідомити деталі згодом.

Прессекретарка голови Нацполіції Мар’яна Рева у коментарі «Українській правді» зазначила, що інцидент трапився близько 17:10 24 серпня. Наразі Петра Порошенка доставили до відділу поліції. Правоохоронці розв’язують питання щодо визначення правової кваліфікації події.

Share this post

scroll to top