Меланії Шпот з Радехова потрібна ваша допомога в боротьбі за життя! Як допомогти? (ЗБІР ЗАКРИТО)

#Допомагайте_відповідально

Діагноз: МЕДУЛОБЛАСТОМА ГОЛОВНОГО МОЗКУ.

Меланії лише три, але їй щоденно доводиться боротися за своє життя. Сотні обстежень, різноманітних аналізів, болючих процедур, 30 сеансів радіотерапії та уже п’ять блоків високодозованої хімії. 

“Минуло сім місяців з того часу, коли мама Меланочки Василина звернулася до благодійного фонду Цех Доброти. Разом пройшли складний шлях збору коштів для депозиту в клініку Ізраїлю, а саме 80 тисяч доларів, де лікарі дали шанс на одужання від страшного діагнозу Медулобластома (рак мозку). Завдяки цілій армії небайдужих людей сума була зібрана і мама з Меланією полетіли в Ізраїль. Донедавна в зборі коштів сім’ї допомагав ізраїльський фонд. Та суми від клініки все зростали, а надходження навпаки зменшувалися. Тому на превеликий жаль співпраця з фондом закінчилась. Мама знову звертається про допомогу до нас з вами. Адже одного разу ви уже зробили диво для її донечки Меланія змогла виїхати на лікування до Ізраїлю. І зараз ваша підтримка потрібна як ніколи”, – розповідає Юрій Дрогобицький, голова БФ “Цех Доброти”.

Ще два тижні тому борг перед клінікою становив 80 000 доларів – сім’я знову звернулася з благанням до краян. І на сьогодні суму вдалося зменшити більш ніж вдвічі залишилося 35 000$!  Попереду ще останній блок високодозованої хімії! Робити паузу в лікуванні не можна! Після такого довгого та надскладного шляху, коли залишилось зовсім трішки, просто не можна здаватися! 

“Друзі, ми знаємо Ви не залишите в біді! Ми переконалися багато разів, що українці – нація з найбільшими серцями! Віримо, що разом вдасться врятувати життя Меланії!”, – наголошує Юрій Дрогобицький, голова БФ “Цех Доброти”.

ЯК ДОПОМОГТИ???

ПриватБанк: 5168 7554 5693 2173 (Шпот Степан(батько)

Monobank: 5375 4141 2531 1786 (Шпот Василина(мама)

PayPal: [email protected] (з позначкою ШПОТ МЕЛАНІЯ)

Довідково: БФ “Цех Доброти” – благодійна організація, яка допомагає важкохворим дітям та дорослим у боротьбі з онкологічними захворюваннями. Організація допомагає зібрати кошти на лікування, сформувати пакет документів та виїхати на лікування в Ізраїль або Німеччину. Засновники фонду Юрій та Олександра Цихівські на власному прикладі довели, любов і підтримка здатні творити дива. У 2019 році до родини увірвалася біда. У їхнього сина Матвійка лікарі діагностували важку недугу – гостру мієлоїдну лейкемію. Силами волонтерів та небайдужих вдалося зібрати – 250 тисяч доларів. Сьогодні Матвій повністю одужав та повернувся до звичного життя дворічного хлопчика. Повернувшись в Україну, подружжя Цихівських вирішило ділитися здобутим досвідом і допомагати долати рак всім, хто цього потребує.

#Допомагайте_відповідально

Спільна ініціатива БФ “Цех Доброти” та ГО “Варто Галицькі Новини” щодо інформування про актуальні збірки коштів для лікування потребуючим. Інформація, яка публікується, перевіряться волонтерами БФ “Цех Доброти”, тому ви можете без жодних сумнівів допомагати!

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top