У Дрогобичі реконструювали роками неремонтовану лікарню

У приймальному відділенні КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» торік провели масштабну реконструкцію. До цього часу лікарня роками не бачила ремонтів, однак тепер ті пацієнти, які бували тут раніше, можуть оцінити рівень змін.

Медзаклад отримав капітально відремонтовані приміщення та нове обладнання. Тепер тут є свій комп’ютерний томограф, апарат УЗД та рентгенографії, ендоскопії, тому пацієнтам вже не потрібно робити обстеження десь-інде, оскільки все обладнання згруповано в одному місці. Про це повідомили у районній раді.

У лікарні облаштували заїзд для карет швидкої допомоги, утеплили фасад, встановили сучасну вентиляційну систему, систему відеонагляду та пожежну сигналізацію. Роботи на суму 62,5 мільйони гривень вдалося виконати завдяки програмі «Велике будівництво».

Дрогобицька міська лікарня №1 є багатопрофільною лікарнею інтенсивного лікування другого рівня. Тут забезпечують надання ургентної та планової медичної допомоги мешканцям регіону з населенням понад пів мільйона осіб. Окрім мешканців Дрогобицької територіальної громади, медичні послуги отримують мешканці міст Трускавця та Борислава, Дрогобицького, Самбірського та Стрийського районів.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top