Мотиваційна зустріч з Миколою Вацюцяком в НВК “Zefir” (ВІДЕО)

31 липня в НВК “Zefir” у Дрогобичі відбулася мотиваційна зустріч з блогером Миколою Вацюцяком. Микола – інвалід першої групи. Попри труднощі зі здоров’ям, Микола своїм прикладом показує, як варто долати проблеми, активно ділиться мотивацією та надихає. Нещодавно Микола Вацуцяк брав участь у сходженні на найвищу гору України – Говерлу. Йому не вдалося її підкорити, але він підкорив свою власну “Говерлу”. 

***

Після зустрічі в кінотеатрі Z-cinema відбувся перегляд фільм «ПУЛЬС». “Ми плануємо в майбутньому на постійній основі організовувати такі зустрічі з цікавими особистостями, а потім переглядати тематичні стрічки у кінотеатрі “Z-cinema”. Радий, що Микола поділився своїм досвідом. Також хочу нагадати, що в Зефірі діє Карта кіномана, яка дає можливість заощаджувати. Кожен 10-й перегляд фільму в кінотеатрі Z-cinema – безкоштовний”, – розповів Ігор Дьорка, арт-директор НВК “Zefir”.

Довідково:«Пульс» — українська повнометражна спортивна драма режисера Сергія Чеботаренка, заснована на реальній історії української спортсменки, легкоатлетки, Паралімпійської чемпіонки 2008 року, п’ятикратної срібної та бронзової призерки літніх Паралімпійських ігор 2008, 2012 і 2016 років — Оксани Ботурчук.

***

З питань виготовлення реклами, пишіть в приватні повідомлення або телефонуйте: 0979248226

***

Стежте за новинами на Telegram-каналі:https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top