Мер Дрогобича поскаржився поліції на ромів та безпритульних

фото – ілюстративне

За словами Тараса Кучми, роми та безпритульні забруднюють лавочки у центрі міста

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма поскаржився поліції на представників ромської національності та безпритульних, які забруднюють центр Дрогобича. Таку заяву він озвучив під час оперативної наради у понеділок, 2 серпня.

За словами Тараса Кучми, центральна частина Дрогобича, часто є «окупована циганами, безпритульними та особами, які розпивають там спиртні напої».

«Все це відбувається в центрі міста, в його історичній частині, яку відвідують туристи, роблять фотографії на фоні старовинного костелу. Для нікого не секрет, що внутрішній двір будинків біля «Приватбанку» служить своєрідною територією, де справляють свої біологічні потреби особи, які не мають постійного місця проживання та ті, хто полюбляє заглядати в пляшку. Тож пройти там, не затуливши носа, не можливо. Такі речі у центрі Дрогобича – недопустимі», – інформує прес-служба Дрогобицької міськради.

Кучма закликав поліцію та муніципальну варту міста звертати увагу під час патрулювань та навести лад із цими особами. Комунальників зобов’язали прибрати та очистити засмічену територію.

Джерело – zaxid.net

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top