Вода – буде! Укладено тимчасовий договір на подачу води у Східницю

Сьогодні, 30 липня, відбулась зустріч двох сторін і принесла позитивний результат. Тимчасовий договір на подачу води у смт. Східниця, терміном до 31 серпня, підписано.

Борислав в будь-який момент готовий до підписання постійного договору та забезпечення в необхідному для Східниці обсязі питною водою. Про це повідомили у міській раді.

Водночас додають, що Борислав не зможе піти на умову про оплату 50% втрат та крадіжок в смт.Східниця. Така умова не лише суперечить звичайній практиці, але й загрожує кримінальною відповідальністю для керівництва КП “Вододар” у випадку підписання договору з такою умовою.

Також є неприйнятною прописання в договорі відповідальності для КП “Вододар” у значно більшому обсязі, ніж це визначено законодавством. Це при тому, що Борислав запропонував у своєму проекті постійного договору відповідальність для Східниці навіть в меншому обсязі, ніж це визначено законодавством.По інших позиціях принципових розбіжностей у сторін немає.

Текст підписаного Договору:

Борислав “30” липня 2021 року. Виробник: Комунальне підприємство «Вододар» Бориславської міської ради (ідентифікаційний код юридичної особи 37650131) в особі директора Лопушанського Ярослава Івановича, який діє на підставі Статуту, (далі – Виробник) з однієї сторони, та Виконавець: Комунальне підприємство «Оазис Карпат» Східницької селищної ради (ідентифікаційний код юридичної особи 43538434) в особі директора Пашко Романа Теодозійовича, який діє на підставі Статуту, (далі – Споживач) з другої сторони, разом іменуються Сторони, діючи в рамках Меморандуму від 30 липня 2021 року, підписаного між Східницькою селищною радою та Бориславською міською радою, уклали цей договір про таке:

1. Предмет договору

1.1. Виробник постачає, а Виконавець оплачує питну воду для забезпечення нею мешканців та юридичних осіб смт. Східниця.

2. Умови подачі води

2.1. Об’єм поданої води фіксується засобом обліку (лічильником) MWN Apator PoWoGaz, Польща, заводський № 13568302, який знаходиться на ВОС «Бухів».

2.2. Виробник здійснює подачу води в період з моменту підписання цього Договору по 31 серпня 2021 року включно.

2.3. Вода подається невідкладно з моменту підписання цього Договору та фіксації обома Сторонами початкових показників лічильника. Початковий показник лічильника: 425080.

2.4. Виконавець має постійне право протягом терміну дії цього Договору контролювати об’єм подачі води на смт.Східниця із ВОС «Бухів» спільно із працівником Виробника.

2.5. Вранці 01 вересня 2021 року Сторони зобов’язуються підписати акт прийому-передачі, де фіксується кінцевий показник лічильника та визначається загальний обсяг поданої води. Якщо Виконавець не направить свого представника для фіксації кінцевого показника лічильника або ж Виконавець відмовиться від підписання акта прийому-передачі, Виробник має право скласти такий акт в односторонньому порядку та направити його рекомендованим листом на адресу Виконавця. У цьому випадку акт прийому-передачі вважатиметься погодженим обома Сторонами.

3. Ціна договору та порядок оплати

3.1. Вартість 1 м. куб. води згідно тарифу Виробника становить 14,64 грн., в тому числі ПДВ. Ціна цього договору складатиме загальну вартість отриманої Виконавцем води за цим договором згідно показників лічильника.

3.2. Виконавець зобов’язується оплатити загальну вартість отриманої води не пізніше 10 вересня 2021 року.

4. Строк дії Договору

4.1. Договір діє з моменту підписання і до повного виконання своїх зобов’язань Сторонами.5. Інші умови Договору

5.1. Даний Договір складено в трьох примірниках, один з яких залишається у Виробника, а два інших – у Виконавця.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top