Сервіс кур’єрської доставки Glovo розпочинає роботу в Дрогобичі

З липня Сервіс Glovo розпочинає роботу в Дрогобичі. Сервіс доставки Glovo працюватиме в місті щоденно, з 10:00 до 22:00. До зони покриття сервісу увійшла територія…

Кур’єри сервісу Glovo доставляють менше як за годину продукти з супермаркетів, страви з ресторанів, товари з магазинів категорії здоров’я та краса, медикаменти з аптек – що завгодно.

Інтерфейс додатку Glovo простий та містить 6 бабблів – «Ресторани», «Супермаркети», «Здоров’я та краса», «Подарунки», «Що завгодно» та «Експрес-кур’єр». З бабблом «Експрес-кур’єр» користувач може передати кур’єром Glovo будь-який предмет у межах покриття сервісу в місті. Баббл «Що завгодно» дозволяє додати фото або написати в текстовому полі назву потрібного товару, якого немає в інших бабблах – кур’єр придбає та доставить його менше ніж за годину. Головне, щоб замовлення не перевищувало вагу 9 кг і розміри фірмового рюкзака кур’єра 40х40х30 см.

Вартість доставки у бабблі «Ресторани» становить 25 грн, а у бабблах «Супермаркети», «Подарунки» і «Здоров’я та краса» – 30 грн. Впродовж першого місяця роботи сервісу в Дрогобичі доставка замовлень з бабблу «Ресторани» буде безкоштовною. Вартість послуги у бабблах «Експрес-кур’єр» та «Що завгодно» розраховується автоматично відповідно до подоланої кур’єром відстані.

Стати користувачем додатку Glovo можуть лише повнолітні особи. Для цього необхідно завантажити додаток з App Store чи Google Play на смартфон, зареєструвати свій обліковий запис, обрати спосіб оплати – готівкою або додати платіжну картку, вказати геолокацію та вибрати бажаний товар або послугу. У користувачів додатку є можливість відслідковувати статус свого замовлення на карті в додатку у реальному часі. У разі виникнення запитань стосовно замовлення, користувачі можуть зв’язатися з кур’єром або зі службою підтримки, після отримання замовлення.

«Ми продовжуємо збільшувати територію покриття сервісу Glovo в Україні та розширювати можливості користувачів додатку в усіх містах, де сьогодні доставляють наші кур’єри. Ми відкриті до співпраці з локальними бізнесами – ресторанами, кафе, аптеками, адже разом розвиваємо інфраструктуру малих міст і створюємо нові можливості для їх мешканців» – коментує генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновський.

Про спеціальні пропозиції від партнерів сервісу та знижки на доставку користувачі можуть дізнатися у сповіщеннях додатку, а також на сторінці сервісу в Instagram.

Про Glovo

Glovo — це сервіс доставки, що дозволяє придбати, доставити, передати будь-який предмет чи продукт у межах вашого міста. Компанія, що походить з Барселони, сьогодні працює у більше 900 містах у 22 країнах світу на трьох континентах — Європі, Центральній Азії, Африці.

Щомісяця у всьому світі доставкою Glovo користуються понад 2,5 млн користувачів, замовлення доставляють більше 50 тисяч кур’єрів, кількість асоційованих партнерів досягає 50 тисяч. Більше про компанію Glovo за посиланням: about.glovoapp.com/en/

В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року та вже представлений у 36 містах — Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі, Львові, Запоріжжі, Вінниці, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Чернігові, Черкасах, Житомирі, Івано-Франківську, Чернівцях, Сумах, Вишневому, Борисполі, Броварах, Кривому Розі, Тернополі, Рівному, Кропивницькому, Бучі, Ірпені, Вишгороді, Луцьку, Хмельницькому, Кременчуці, Ужгороді, Маріуполі, Умані, Трускавці, Дрогобичі, Чорноморську. Переглянути детальну зону покриття сервісу Glovo можна за посиланням: glovoapp.com/ru/map

У разі виникнення будь-яких запитань звертайтеся до [email protected].

Стежте за новинами сервісу Glovo на українській Facebook сторінці та в глобальному Linkedin-профілі.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top