Олег Гічва з Борислава – чемпіон Європи з боксу серед юніорів

Сьогодні, 11 липня, у фіналі вагової категорії до 66 кг чемпіонату Європи з боксу серед юніорів, який завершується в Тбілісі, Олег Гічва зустрівся з представником Грузії Мехманом Намазовим і переміг його за одноголосним рішенням суддів, завоювавши золоту медаль.

Про це повідомляє НОК у Львівській області.

“В першому раунді агресивний грузинський боксер кинувся на суперника, але його вміло стримував львів’янин завдяки майстерній роботі передньою (правою) рукою, добрим переміщенням і хорошій контратакувальній роботі. В другому і в третьому раундах суперник дещо втомився і вже Олег почав працювати першим номером – і дуже успішно. Всі 5 суддів віддали його перемогу в цих двох раундах і в бою загалом”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на шляху до фіналу Олег Гічва, який розпочинав займатися боксом в Броиславі під керівництвом Ігоря Нинича, а нині вдосконалює майстерність у Львові під орудою Андрія Сальви, яскраво і солідно пройшов суперників з Туреччини, Вірменії та Угорщини. Боксер-шульга сповідує комбінаційний, технічний та інтелектуальний бокс, добре працює на ногах і має хороший таймінг.

Share this post

scroll to top