“Дро Еко.Логічний”. У Дрогобичі запрацювала громадська станція сортування сміття (ВІДЕО)

У міжнародний День без поліетилену, який у світі відзначається щороку 3 липня, у Дрогобичі, на вул. Війтівська Гора, 48, відбулося відкриття першої у місті громадської станції сортування сміття “Дро Еко.Логічний”.

Засновником станції є місцевий екоактивіст  Святослав Степ’як. Основною ж метою сортувальні є популяризація роздільного збору відходів серед мешканців Дрогобицької громади та виховання культури поводження з відходами. 

“Підсумком діяльності громадської сортувальні має стати ліквідація сміттєзвалища на Гайдамацькій, чисте місто та чиста територіальна громада”, – каже Святослав Степ’як.

Відсортоване сміття прийматиме ТОВ “Вторма Захід”.

***

Заохочувати мешканців до роздільного збору відходів у своїх домогосподарствах команда активістів вирішила за допомогою розіграшів призів. Умови конкурсу можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/DroEcoLogic/posts/109253178078536

З цією метою станція “Дро Еко.Логічний” налагодила співпрацю з місцевими підприємцями. 

Головним призом стала стійка для роздільного збору відходів від фірми Укр.Бізнесінвест , а всі, хто був на відкритті отримали купон на 10% знижку на продукцію. 

***

Детальніше у відео

***

Над відео працював Олег Дьорка.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top