Львівські митники, яких відсторонили після рішення РНБО, повернулися на свої посади

Фото ілюстративне

Усі 46 працівників Галицької митниці, які були відсторонені від роботи після рішення Ради національної безпеки та оборони через можливу причетність до корупції та контрабанди, повернулися до виконання своїх обов’язків. Про це Державна митна служба України повідомила ZAXID.NET у відповіді на інформаційний запит.

За підсумками перевірок більшість дисциплінарних проваджень щодо відсторонених працівників різних митниць України закриті через відсутність у їхніх діях порушень. Відповідно, працівники митниці повернулися на свої посади. Щодо працівників Галицької митниці – закриті усі дисциплінарні справи і всі 46 раніше відсторонених митників повернулися до роботи.

«На цей час дисциплінарні провадження стосовно 127 посадових осіб територіальних органів Держмитслужби, з яких 46 посадових осіб Галицької митниці Держмитслужби, закриті у зв’язку з невстановленням в їх діях дисциплінарного проступку та підстав для їх притягнення до дисциплінарної відповідальності», – йдеться у відповіді на інформаційний запит. Водночас, у Держмитслужбі зазначили, що відносно 22 посадовців територіальних органів Держмитслужби дисциплінарні провадження продовжені.

Нагадаємо, на початку квітня РНБО відсторонила від посад понад 100 працівників митниці в різних областях через можливу причетність до контрабанди та корупції. Серед них – 46 працівників Галицької митниці.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top