У Бориславі затримали продавця “метадону”. Тепер сяде у в’язницю!

Як встановили співробітники Дрогобицького районного відділу поліції, зловмисник причетний до збуту наркотичних засобів мешканцям району.

За скоєне йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Під час досудового розслідування поліцейські задокументували факти збуту 42-річним мешканцем міста Борислав наркотичного засобу «метадон» мешканцям району.

Під час затримання та санкціонованого обшуку правохоронці вилучили у чоловіка наркотичний засіб та грошові кошти, виручені від незаконної діяльності.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Поліція Львівської області

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top