Ярині Візняк з Дрогобича терміново потрібні кошти для лікування! Діагноз – рак кишківника четвертої стадії.

Про потребу збору коштів для Ярини Візняк повідомили у БФ “Цех Доброти”.

Ярині Візняк всього 37. Вона молода мама чудових донечок, 14 та 8 років та любляча дружина. Та в спокійне, щасливе життя несподівано, наче ураган, увірвалося горе- нещодавно Ярині діагностували рак кишківника четвертої стадії.

Проблеми з здоров’ям з’явилися зовсім нещодавно і Ярина одразу звернулася до лікаря. Було прийнято рішення провести гістеректомію. Місяць тому операцію було проведено. Та під час неї, стало зрозуміло, що все насправді набагато серйозніше- лікар-гінеколог виявив уражений хворобою апендикс. Шок лікаря, консиліум лікарів-спеціалістів, операцію продовжено ще на 3 години і зрештою апендикс також видалено та відправлено на гістологію. 

Після отриманих результатів гістології, проведеного КТ та інших обстежень, діагноз було визначено-  карцинома шлунка з ураженням кишківника та черевної порожнини. Лікування потрібно розпочинати терміново.

Родина звернулася за допомогою та консультацією до закордонних клінік. Ярину готові прийняти та розпочати лікування в Німеччині, орієнтовна сума- 100 000 євро. Сім’я слізно благає про допомогу, така сума їм не під силу. Не залишаймось байдужими, разом подаруймо Ярині шанс на одужання!

Як допомогти?

  • зробивши швидку пожертву на цьому профілі або за допомогою:
  • ПриватБанк  (картка чоловіка) 5457 0822 3713 2340 Візняк Олег.
  • PayPal [email protected] (з позначкою для Візняк Ярини).

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top