Двох «злодіїв у законі» із санкційного списку РНБО затримали у Стрию

Силовики затримали у Стрию двох «злодіїв у законі», проти яких раніше Рада національної безпеки та оборони ввела персональні санкції. Про це пише УП із посиланням на власні джерела у правоохоронних органах.

За даними СБУ, спецоперація пройшла 28 травня у Стрию. Втім деталей силовики не розголошують, посилаючись на слідчі дії.

«Наразі тривають слідчі дії, до завершення яких розголошення додаткової інформації не є можливим», – кажуть в СБУ.

Водночас видання пише, що йдеться про хатримання громадянина Російської Федерації Віктора Панюшина та грузина Реваза Катамадзе. Їхні імена є у санкційному списку РНБО як «злодіїв у законі».

Тим часом журналісти-розслідувачі видання Dетектив Info кажуть, що 62-річний Віктор Панюшин відомий у кримінальному світі як Вітя Пан, перебуває у розшуку Інтерполу.

Реваз Катамадзе – 47 років, жодного громадянства не має, є уродженцем міста Зестафоні (Грузія). У злочинному світі його знають як Магало або Резо.

Нагадаємо, що 2 квітня РНБО запровадила санкції проти топ українських контрабандистів. У список потрапили і двоє львів’ян: ексначальник Рава-Руської митниці та колишній Львівської обласної ради депутат Іван Бокало та Володимир Дідух, відомий як Вова Морда. Також санкції запровадили проти низки компаній зі Львівщини.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top