«Дивовижні долоні» та активісти Української Волонтерської Служби разом відсвяткували День Вишиванки

У межах «Року волонтерства» координатори Української Волонтерської Служби завітали до Центру соціальної реабілітації та адаптації для молоді з особливими потребами «Дивовижні долоні», що діє при БФ УГКЦ СДЄ “Карітас” та спільно відсвяткували День Вишиванки.

Волонтери та вихованці центру створювали дизайни власних вишиванок, розмальовували їх та вирізали. Метою такої активності є познайомити молодь міста із можливостями різного волонтерства. 

«Ми проводимо толоки, перший в місті плогінг, шкільні уроки волонтерства, й інші заходи. Усі ці активності завжди приваблюють активістів міста. Однак, соціальне волонтерство завжди вимагає витримки, розуміння того, до кого ти йдеш та як знаходити спільну мову із особливою молоддю. До слова, з волонтерами ми організували цю акцію за два дні. Висловлюємо подяку п. Анатолію Смоленю, керівнику Центру «Дивовижні Долоні» – за підтримку наших ідей та ініціатив”, – розповіла координаторка УВС у Дрогобичі Богданка Рущак.

Спільнота УВС дає можливість долучитися молодим дрогобичанам до різних сфер волонтерства. Якщо ви відчуваєте бажання допомагати іншим, створювати тематичні акції, події чи маєте креативні ідеї – звертайтеся до координаторів.

Стежте за новинами на Telegram-каналі:https://t.me/Vartonew

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top