У червні Трускавець прийматиме Чемпіонат України з ралі

Автоперегони Ралі Ґаліція відбуватимуться 5-6 червня.

У суботу, 5 червня, пройдуть швидкісні заїзди та урочисте відкриття змагань (о 20.45 на пл.Незалежності). Вулиці Шевченка, Гоголя, Суховоля, Героїв УПА, частину вул. Бориславської після обіду перекриють.

З 16.20 по 17.30 пройде ознайомлення автомобілістів з трасою ралі, а самі швидкісні заїзди – з 18.30 до 20.20.

Траса змагань по місту буде значно коротшою, ніж під час ралі «Grand Prix Truskavets» – від кінотеатру «Злата» до пожежної частини.

У неділю, 6 червня, автомобілісти їздитимуть за межами міста, на територіях сіл Уличне, Бистрий, Зимівки, Орів. Швидкісні заїзди триватимуть з 09.30 по 18.30.

Церемонія нагородження переможців на площі Незалежності у Трускавці о 19.30.

Траса Ралі Ґаліція є однією з найшвидших та найскладніших у Європі. Це наймасштабніший та найскладніший етап Чемпіонату України з ралі. Огляд траси та підготовки до змагань відбувся 17 травня. До змагань відремонтують певні дороги, на цьому наголосили у міській раді.

Додають, що власникам пошкодженого майна передбачена компенсація завданих збитків. Зараз тривають перемовини між спортсменом, який влетів в будівлю на вул.Суховоля та адвокатом власника будівлі. Це страховий випадок, кажуть організатори ралі. Вартість збитків та механізм компенсації узгоджуються.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top