Українка викинула паспорт після відмови у вильоті до Стамбула (ВІДЕО)

Мешканка Харкова і її діти викинули українські паспорти після того, як отримали відмову вилетіти до Стамбула. Причина відмови поки залишається невідомою.

Українка опублікувала відповідне відео, на якому показала, як разом зі своїми дітьми викинула паспорти, повідомляють “Вести”. Також вона уточнила, що квитки довелося купувати двічі, проте це все одно виявилося марним.

“Пожалійте! Ми сьогодні не полетіли до Стамбула. Ми реально не змогли відлетіти. Ми не змогли полетіти через певні причини українського законодавства”, – розповіла детальніше жінка.

“Україно, дякую, і йди-но ти в д*пу. Пішла ти в д*пу”, – сказали діти в той момент, коли викинули паспорти кудись убік.

“Дивні люди. Хто потрапив у ситуацію, зазвичай пояснює, чому, що і як сталося. А тут використали дітей для незрозумілого перформансу”, – відреагували на цю ситуацію користувачі в коментарях.

Також в коментарях пропонували позбавити авторку відео громадянства України.

Правила в’їзду до Туреччини:

  • З 15 травня 2021 року, перш ніж в’їхати до Туреччини, туристи повинні здати тест на коронавірус і заповнити електронну анкету на сайті МОЗ Туреччини за 72 години до вильоту.
  • В анкеті потрібно вказати паспортні дані, номер телефону, електронну пошту, тип в’їзду, дату вильоту і номер рейсу, а також адресу перебування в Туреччині. Якщо анкета не буде заповнена, туриста можуть оштрафувати або не пустити в літак.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top