Суд дав умовне покарання дрогобичанину, що спалив будинок під час сварки з жінкою

Дрогобицький міськрайонний суд Львівщини визнав винним дрогобичанина, який під час сварки з своєю співмешканкою спалив її будинок. Чоловікові призначили три роки тюрми, однак звільнили від відбування покарання, встановивши рік іспитового терміну.

Як вказано у вироку суду за 26 квітня, наприкінці березня у Дрогобичі 55-річний чоловік через сварку спалив будинок своєї 34-річної співмешканки, де вони разом жили. Чоловік розлив на підлогу бензин А95 та підпалив його, через що згоріла кімната, коридор та ванна у житловому будинку.

У суді обвинувачений визнав свою провину та розповів, що вони конфліктували через проблеми з працевлаштуванням та нестачею грошей. Заявляє, що 34-річна жінка дорікала та критикувала його, а також протягом кількох днів випивала алкоголь. Прийшовши додому 27 березня, він побачив жінку, яка заснула в стані сп’яніння, розбудив її, розлив на підлозі бензин та підпалив. Після цього намагався загасити вогонь, але він швидко поширювався. Співмешканка витягнула його на вулицю, оскільки йому стало погано.

Джерело – zaxid.net

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top