На Східницькому перевалі вже тривають автогонки

У Трускавці проходить чемпіонат України з гірських перегонів «Grand Prix Truskavets». Автогонки триватимуть три дні, 16-18 квітня. 

Сьогодні у неділю,18 квітня, змагання ралі перемістилося на гірський перевал, дорожній серпантин з Борислава до Східниці. Тут проходитиме ІІ етап Чемпіонату України з гірських перегонів (вільні тренування, кваліфікаційні та залікові підйоми).

Заїзди розпочались о 9-й ранку і триватимуть до 18-ї. Як повідомили організатори ралі, перевал час від часу відкриватимуть для проїзду транспорту. Подорожуючим треба взяти до уваги, що сьогодні можливі труднощі з вчасним добиранням через перевал.

Як розповів директор Галицького автомобільного клубу Сергій Єженков, цьогоріч маршрут дещо змінили, оскільки є рекомендації поліції, щоб максимально відійти від населених пунктів. Окрім того, у зв’язку з тим, що на Східницькому перевалі обвалилася дорога, запропоновано інший маршрут, який буде цікавий і для проведення змагань, і для мешканців села Орів та селища міського типу Східниця, оскільки забезпечує пряме сполучення між цими населеними пунктами.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top