У Дрогобичі під час руху загорівся автобус “Дрогобич – Рихтичі”

У салоні було 5 пасажирів, водій отримав опіки руки

Пожежа виникла у неділю, 11 квітня, в рейсовому автобусі ПАЗ “Дрогобич – Рихтичі”. Повідомлення про подію надійшло до рятувальників о 16:40., інформує zaxid.net

«Надійшло повідомлення про пожежу в м. Дрогобич (Дрогобицька МТГ) на вул. Пилипа Орлика. На момент прибуття пожежників до місця виклику з’ясувалось, що загорання трапилось під час руху. Вогонь швидко поширився та охопив автобус повністю. Під час загорання водій отримав опіки першого ступеня важкості правої кінцівки», – повідомили в ДСНС Львівщини.

У момент виникнення пожежі в салоні було 5 пасажирів. Усі вони вийшли з автобуса самостійно до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Ніхто з них не постраждав.

Пожежу вдалося повністю ліквідувати о 16:55. Вогонь знищив моторний відсік та салон автобуса. Водій автобуса, чоловік 1972 року народження, отримав опіки правої руки першого ступеня важкості. Його госпіталізували у Дрогобицьку міську лікарню.

До ліквідації пожежі були залучені 8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. Наразі причини та обставини виникнення пожежі встановлюють.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top