Унаслідок обстрілів загинули четверо українських військових ㅡ штаб ООС

Унаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі загинули чотири військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомила пресслужба штабу ООС.

Так, бойовики на Донбасі відкривали вогонь неподалік населеного пункту Шуми, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» (Луганська область).

Унаслідок обстрілів чотири українські військовослужбовці загинули, ще двоє ㅡ отримали поранення. Наразі постраждалим військовослужбовцям надали першу медичну допомогу, їх госпіталізували.

За даними штабу ООС, бойовики використовували заборонену Мінськими домовленостями зброю: міномети калібру 82 мм, станкові автоматичні гранатомети та великокаліберні кулемети.

Позаштатний радник міністра оборони та журналіст Юрій Бутусов також зазначив, що після ротації 503-го батальйону морської піхоти війська бойовиків різко посилили активність у цьому районі.

Він додав, що ситуація на фронті вимагає негайної реакції Володимира Зеленського та Верховної Ради. Українська делегація в ТКГ вже оголосила про збір на екстрену внутрішню нараду.

Вічна пам’ять українським солдатам!

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top