Жахилива трагедія у Львові: каналізаційний люк вбив дитину в автомобілі на ходу

У Львові сталася смертельна ДТП, причиною якої став незакріплений каналізаційний люк. Загинула дитина. Як повідомили в Національній поліції Львівської області, близько 21 години вечора автомобіль MITSUBISHI L200 наїхав на каналізаційний люк на дорозі.

Від наїзду кришка люку вилетіла з місця і влучила у лобове скло автомобіля ACURA MDX, що їхав по зустрічній смузі. Удар припав на лобове скло. Розбивши скло, кришка влучила у 10-річного хлопчика, який сидів на передньому пасажирському сидінні автомобіля. Від отриманих травм дитина померла на місці ДТП, повідомили в поліції.

Автомобіль Mitsubishi L200, що наїхав на люк, належав ДСНС України у Львівській області. За повідомленням відомства, він слідував до місця пожежі з увімкненими маячками та спеціальним звуковим сигналом.

За кермом службового авто був 47-річний львів’янин. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження і встановлюють обставини події.

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що мерія максимально допоможе сім’ї, зокрема, зараз допомагає з похованням, а з батьками дитини працюють психологи.

За словами міського голови, люк знаходився на своєму місці. Він не був прикріплений, але обгороджений — прикріпити його мали сьогодні, йдеться у повідомленні міськради Львова.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top