Підозрюваний у вбивстві дрогобицького таксиста Юрія Новосада знаходиться за ґратами – прокуратура (ФОТО)

Суд задоволив клопотання Дрогобицької окружної прокуратури про обрання 60-річному уродженцю Дрогобича (зараз громадянин Російської Федерації), якого підозрюють в умисному вбивстві, запобіжного заходу у вигляді триманні під вартою (ч.1 ст.115 КК України).

Нагадаємо, 8 березня цього року у Дрогобичі безвісти зник 63-річний таксист Юрій Новосад, а уже 10 березня його знайшли мертвим.

Встановлено, що у день зникнення потерпілий підвозив підозрюваного на кладовище у Дрогобичі на могилу його батька. Знаходячись у таксі, нападник, з мотивів помсти нібито за причетність таксиста до смерті його брата у 2018 році, наніс жертві численні удари ножем в область голови і шиї, внаслідок чого потерпілий помер. Після скоєння злочину чоловік утік і переховувався у квартирі своєї матері, де його і затримали правоохоронці.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Дрогобицького РВП ГУ НП у Львівській області. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Попередньо встановлено, що рідний брат підозрюваного помер у Дрогобичі у віці 47 років від серцево-судинного захворювання.

Нагадаємо, що з кінця лютого у Дрогобичі відбулося кілька жахливих злочини, які сколихнули мешканців Дрогобиччини. Зокрема, 24 лютого, у центрі Дрогобича сталось вбивство місцевого чоловіка. Правоохоронці оперативно встановили особу підозрюваного. 10 березня на цвинтарі у Дрогобичі вбили таксиста Юрія Новосада.

11 березня на вулиці Стрийській у Дрогобичі (район Раневич) знайшли вбитим місцевого чоловіка Романа Дідуха. Підозрювані у вбивстві вже перебувають у СІЗО. Також 11 березня у Стебнику з пневматичної зброї стріляли по вікнах житлового будинку.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top