Знайти вбивцю таксиста допомогла камера спостереження

За словами поліції, таксиста жорстоко вбив сусід, який вже у всьому зізнався.

Напад чоловік  спланував до деталей. Замовив таксі на цвинтар, купив лампадку, начебто, хотів навідати могилу батька. Коли ж приїхав на кладовище, то дістав ножа і наніс водію поранень в шию. Про це йдеться в сюжеті tsn.

«У мами тривога з’явилася одразу. Завжди приходив увечері. Він вночі не працював дуже давно», – каже донька загиблого Дзвінка Новосад. 

Камера спостереження на одному з магазинів зафіксувала, як у таксі вбитого сідає клієнт. Але далі – слід авто загубився. У поліції нарікають, що важко було працювати, бо дуже мало камер встановлено в місті.

Коли 59-річного Богдана затримали, то він у всьому зізнався. І розповів, що до злочину готувався, навіть заздалегідь купив лампадку та квіти. Таксисту сказав, що хоче відвідати могилу батька. І по дорозі на кладовище дістав ножа. Далі – нападник розбив телефон таксиста і пішов на могилу батька – з лампадкою та квітами.

«Стверджує, що це – помста за брата. Оскільки брат купував алкоголь в таксиста, від якого міг загинути», – каже керівник Дрогобицького відділу поліції Іван Малиш. 

Але родина загиблого версію про помсту і чути не хоче. Донька загиблого каже, що якби та історія була правда, нею б займалися ще тоді.

Зараз підозрюваний у СІЗО, йому загрожує до 15 років за ґратами. Затримали його дорогою на вокзал: зі спакованими речами чоловік хотів утекти до Росії, де часто бував на заробітках.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top