У Дрогобичі чоловік убив таксиста на кладовищі і пішов до могил родичів

Як попередньо встановили правоохоронці, злочин скоєний з особистих мотивів. Зловмисника, 59-річного дрогобичанина, який тривалий час проживав за кордоном, правоохоронці затримали дорогою на вокзал – він хотів виїхати з України.

Тіло загиблого 62-річного таксиста було знайдено 10 березня цього року в його автомобілі біля кладовища. До цього він вважався безвісти зниклим. Як в подальшому встановили медики, смерть чоловіка настала внаслідок ножових поранень.

Злоумисник спланував злочин, вивчив розпорядок робочого дня і навмисно найняв його для цієї поїздки. Уже після скоєного він пішов до могил своїх родичів, інформує поліція Львівщини.

Затриманий у вчиненні злочину зізнається та звинувачує вбитого ним чоловіка у давній смерті свого брата. Реальні мотиви встановлять слідчі під час досудового слідства.

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції Дрогобицького районного відділу поліції та оперативники Управлінь карного розшуку і кримінального аналізу поліції Львівщини, а також співробітники інших служб територіального підрозділу поліції та поліції Львівщини. 

Правоохоронці провели комплекс спільних оперативно-розшукових заходів, під час яких проводили, зокрема, подворові обходи, опитування мешканців та вивчали записи камер відеоспостереження.  

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top