Суд звільнив від покарання водія, який тричі переїхав 4-річну дівчинку в Дрогобичі

Дитина отримала численні травми, але батьки попросили закрити справу, бо водій відшкодував моральну і матеріальну шкоду. Інформує zaxid.net

6 серпня 2020 року 4-річна дівчинка каталася на самокаті на парковці магазину на вул. Стрийській. У цей час 19-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, рухаючись заднім ходом, наїхав на неї. Спершу він зачепив дитину заднім колесом, потім переїхав її переднім. Коли дівчинка вже лежала на землі, водій, не зупиняючись, ще раз переїхав її лівим переднім колесом. Унаслідок наїзду у дівчинки не виявили жодного перелому, однак вона отримала численні травми – голови, тулуба, рук і ніг, забій печінки та легень, струс головного мозку.

Під час судового засідання водій свою визнав, а батьки дівчинки попросили закрити кримінальне провадження, оскільки водій повністю відшкодував їм моральну і матеріальну шкоду.

Враховуючи обставини, суддя Орест Крамар вирішив звільнити 19-річного водія від кримінальної відповідальності у зв’язку з його примиренням із сім’єю потерпілої, а кримінальне провадження – закрити. Апеляції на цю ухвалу родичі 4-річної дівчинки не подавали.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top