«Укрзалізниця» призупиняє продаж квитків на потяги до Закарпаття. Уже четверта область опиниться в «червоній» зоні

«Укрзалізниця» призупиняє продаж квитків на потяги до Закарпатської області та з неї, а також обмежує посадку та висадку в цьому регіоні. З 8 березня в Закарпатті почнуть діяти обмеження «червоної» карантинної зони.

Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

Так, компанія-перевізник припинить продаж квитків до Закарпатської області з 8 березня й «до кінця дії посиленого карантину». З 9 березня «Укрзалізниця» обмежить висадку та посадку пасажирів за вже придбаними квитками до регіону.

До початку дії обмежень «червоної» карантинної зони на Закарпатті пасажири ще можуть без перешкод виїхати або ж дістатися області залізницею.

Також «Укрзалізниця» готова за поданням Закарпатської ОДА призначити спеціальні рейси та вивезти з карантинної зони приблизно 2,1 тисячі людей із квитками.

Раніше в компанії оголосили, що організують п’ять таких спеціальних рейсів із Буковини й Прикарпаття, щоб вивезти понад 3 тисячі пасажирів.

У суботу, 6 березня, Міністерство охорони здоров’я оновило розподіл регіонів України на карантинні зони. Наразі до «червоної» зони карантину з найбільш суворими обмеженнями увійшли чотири області: Івано-Франківська, Житомирська, Чернівецька та з 8 березня ㅡ Закарпатська.

ВАРТО_ЗНАТИ: Що передбачає «червона» зона?

У ній діють жорсткі обмеження, як під час січневого локдауну: заборонено працювати закладам харчування, розважальним закладам, ТРЦ, кінотеатрам, театрам, закладам освіти (крім дитячих садочків і перших класів у школах), спортзалам, ринкам. Однак працюють банки, аптеки, заправки, ветеринарні магазини, усі продовольчі магазини. Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в Україні почалася третя хвиля пандемії, її пік очікують наприкінці квітня. Новий локдаун по всій країні можуть запровадити, якщо більшість областей опиняться в «червоній» зоні карантину.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top