Справа Стерненка. Будівлю Офісу генпрокурора закидали фаєрами і петардами

Активісти переконані, що саме генпрокурорка винна у кримінальному переслідуванні Стерненка.

Колона активістів розтягнулася на велику відстань – до кілометра. Учасники акції на підтримку активіста Сергія Стерненка вирішили піти до Офісу генпрокурора, де вимагатимуть відставки Ірини Венедіктової з посади.

Активісти завершили мітинг біля Офісу президента, сформували колону та йдуть на вулицю Різницьку, де розташований Офіс генпрокурора, інформує УНІАН.

На початку колони їде автомобіль зі підсилювальною аудіосистемою, з якої постійно лунає заклик “Венедіктову у відставку!”. Наразі учасники акції перекрили рух автомобілів вулицями Грушевського і Московською у центрі столиці.

Деякі учасники акції під час руху колоною запалили фаєри, іноді під час ходи лунають вибухи, схожі на вибухи петард.

Нова акція на підтримку Стерненка вже заявлена на 9 березня. Учасники мітингу заявляють, що сьогодні, можливо, “остання мирна акція”.

ВАРТО_знати: 27 лютого, на Банковій у Києві мітингували проти вироку Стерненку. Більш ніж 1,5 тисячі людей прийшли в суботу до Офісу президента України на знак протесту проти вироку одеському активісту. Протест почався з півгодинним запізненням. Наразі прихильники активіста висунули дві умови президенту: звільнити Стерненка та перезавантажити Вищу раду правосуддя. 

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top