Стало відомо, коли на Львівщину привезуть вакцину від ковід

Вакцину від коронавірусу мають доставити у вівторок вранці в Україну. За нею в Індію особисто поїхав очільник профільного міністерства. Перша поставка – це пів мільйона доз. Частину ампул очікують на Львівщині.

Вакцина від компанії Астра ЗенЕка має приземлитися в Україні о 10-й ранку. Її очікують на летовищі у Борисполі.  За препаратами в Індію особисто вирушив міністр охорони здоров’я. Бо саме Максима Степанова звинувачують у затримці кампанії вакцинації в Україні.

У перший день поставки вакцину отримає столиця та ще 6 регіонів. Проте Львівщини у цьому переліку немає. У нас сподіваються отримати препарати упродовж тижня.

«Коли саме, якого числа, вакцина надійде на Львівщину і в якій кількості,станом на зараз інформація відсутня. Підготовлені і мобільні бригади і медики ковідних лікарень. Точної дати початку вакцинації на Львівщини поки що немає», – сказала директорка обласного лабораторного центру Наталія Іванченко в ефірі однієї з Львівських радіостанцій.

Під час першого етапу на Львівщині провакцинують 1700 медиків. Також на щеплення погодилися 1800 працівників закритих колективів.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top