У Дрогобичі двоє людей загинули внаслідок вибуху гранати

У Дрогобичі на вулиці Стрийській внаслідок вибуху загинули двоє чоловіків віком 37 та 40 років. Ще одну жінку госпіталізували до лікарні з пораненнями.

Як повідомила прес-служба поліції Львівщини, о 19:05 20 лютого на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що біля під’їзду одного з будинків на вулиці Стрийській у Дрогобичі стався вибух.


«За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, групи реагування Дрогобицького районного відділу поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки, оперативники управління карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини на чолі з керівником главку поліції Олександром Шляховським», – йдеться в повідомленні.

Причину вибуху в поліції поки що не повідомляють.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють особу травмованої жінки та всі обставини події.

Інформація оновлюється.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top