Владиславу Карпіну зі Стебника потрібні кошти на реабілітацю. Доброчинці, відгукніться!

Владислав Карпін

Владислав Карпін народився у 1999 році в Дрогобичі. Від народження має важку недугу, яка скувала його тіло, – дитячний церебральний параліч та спастичний тетрапарез.

За роки свого життя Владислав пережив чимало випробувань, проте є шанс на полегшення його стану, через якісну фізичну реабілітацію, яку можна провести у реабілітаційному центрі “Верннигора”, який знаходиться у Модричах.

“Хороші та небайдужі люди, просимо вас про допомогу. Зараз ми оголосили збір коштів для того, щоб мати можливість пройти такий важливий та необхідний курс реабілітації для нашого Владислава. Сподіваємося на вашу підтримку та допогому, бо ця реабілітація позитивно впливає на нашу дитину. Владислав, як і інші діти, хоче мати рівні можливості та жити на повну. Не будьте байджими до нашого горя”, – каже мати Владислава Ірина Карпін.

Сім’я Владислава мешкає у Стебнику. Вартість відновного лікування складає 92 225 грн., а кошти потрібно зібрати до травня 2021 року.

Усіх небайдужих до чужої біди, просимо надсилати посильну допомогу на вказаний рахунок:

Карта ПриватБанку: 5168757362517148, отримувачка: Карпін Ірина Степанівна. Контактний номер телефону: 0987323057, Ірина Карпін.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top