Розшукують водія, який на дорозі Трускавець-Борислав збив чоловіка і втік

фото – Варто Галицькі новини

Розшукова ДТП у Дрогобицькому районі. Правоохоронці просять зголоситись очевидців аварії, що сталась вчора, 9 лютого, близько 18.30 між містами Трускавець та Борислав.

Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, наїхав на пішохода, 48-річного жителя Борислава, та втік з місця події. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За фактом слідчі Дрогобицького районного відділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські проводять комплекс оперативно-розшукових заходів – усіх, хто був очевидцем скоєння цієї ДТП або володіє інформацією, що допоможе встановити особу водія-втікача та розшукати автомобіль, яким було скоєно наїзд, просимо зголоситись на оперативну лінію 102.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top