На Миколаївщині чоловік підпалив «Епіцентр» та поранив сокирою охоронців (ВІДЕО)

На Миколаївщині затримали чоловіка, який 2 лютого підпалив торговий центр «Епіцентр» та поранив сокирою охоронців. Його затримали. Вогонь поширився на чотири тисячі квадратних метрів, пожежу наразі локалізували.

Про пожежу повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій області. 

Пожежа виникла 2 лютого о 12:58. Станом на 13:40 горіло близько тисячі квадратних метрів, зазначають у ДСНС.

Попередньо жертв та постраждалих немає. Персонал та відвідувачів евакуювали. У поліції Миколаївщини заявили, що затримали чоловіка, який підпалив торговий центр. Там повідомили, що 37-річний чоловік прийшов до торговельного центру з ножем та сокирою. У відділі лакофарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один з охоронців гіпермаркету намагався його затримати, у відповідь на що чоловік вдарив його сокирою, підпалив приміщення та кинувся тікати.

Інші охоронці наздогнали та затримали зловмисника у дворах. Там ще один працівник дістав поранення сокирою. На місце події охоронці викликали поліцейських. У поліції кажуть, що наразі затриманого, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, доставили до Первомайського управління поліції.

Станом на 14:20 пожежу локалізували, повідомили рятувальники. У ДСНС також уточнили, що вогонь поширився на 4 тисячі квадратних метрів. До гасіння залучили 73 людини та 19 одиниць техніки. 

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top