На Львівщині BMW зіткнувся з мікроавтобусом, внаслідок чого дев’ять людей отримали травми

На ділянці траси «Київ-Чоп» у Львівській області вночі 2 січня легкова автівка BMW зіткнулася з мікроавтобусом. Унаслідок аварії травмувався водій легковика та вісім пасажирів автобуса.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

ДТП сталася неподалік села Давидів Пустомитівського району. 26-річний водій BMW, за попередньою інформацією правоохоронців, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху. Тоді автівка зіткнулася з мікроавтобусом, яким керував 36-річний житель Луцька.

Восьмеро пасажирів — усі жителі Волині — звернулися за медичною допомогою після аварії. Четверо постраждалих неповнолітні — їм по 17 років. Також постраждали пасажири 18, 20 та 52 років. Госпіталізували лише одну 17-річну дівчину, інших пасажирів відпустили додому. До лікарні потрапив і водій легковика.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу — порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання за цією статтею — обмеження волі до трьох років із позбавленням права керувати транспортом до трьох років. Наразі продовжується досудове розслідування.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top