Магія свят у Славсько. Унікальна ялинка та гори вражень. ФОТО

фото – Варто Галицькі новини

Святкування в горах давно перестало бути екзотикою. Новий рік та Різдво в Карпатах – це справжній ритуал з безліччю звичаїв і традицій та просто можливість провести час на одинці з природою.  

Цьогоріч у Славську встановили унікальну ялинку, яка складається з багатьох світлових куль різного діаметру.

Святковою ілюмінацією прикрасили залізничний вокзал, заклади громадського харчування і туристичні локації. Тут панує новорічно-Різдвяний настрій. Але бракує головного атрибуту зими – снігу. Усі в очікуванні білої пухнастої ковдри – і туристи і мешканці.

Снігом лише злегка припорошені вершини навколишніх  гір і, завдяки гарматам, лижні спуски. То ж за зимовими розвагами сюди можна їхати зараз сміло.

До того ж Славсько має чудове транспортне сполучення, залізничну станцію, через яку можуть приїхати туристи з усіх регіонів України. До речі, від Славсько до Європи, в буквальному розумінні, рукою подати – доїхати можна прямо з містечка, потягом. 

Цьогоріч у Славсько реконструювали центральну алею. Встановили сучасні лавки, ліхтарі. Зараз тут святкова новорічна ілюмінація. Тепер у такій алеї набагато приємніше гуляти селищем.

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top