Новорічна акція від ВІ “Активна Громада”

ВІ «Активна Громада» з року в рік об’єднує активних громадян, аби спільними зусиллями змінювати нашу країну на краще. 2020 рік без перебільшень був переломним для більшості з нас, Але, водночас, він багато чому нас навчив, зробив мудрішими та сильнішими. Тож, пропонуємо зустріти 2021 рік активно-креативно і взяти участь у Новорічній акції від ВІ “Активна Громада”.

Що потрібно зробити, аби взяти участь?

Запишіть відеопривітання або опублікуйте текст і вітальну картинку для своєї громади з Новим 2021 роком на сторінці у Facebook. Обов’язково затегайте або відмітьте через @ ФБ-сторінку ВІ “Активна Громада”.

Автори найкреативніших привітань отримають подарунки від ВІ “Активна Громада”: книги/термо-чашки.

Дедлайн: 29 грудня, 18:00.

Результати конкурсу будуть опубліковані 30 грудня, на сторінці ВІ “Активна Громада” у Facebook.

Довідка. Акція відбувається в рамках проєкту “Право вибору”, що підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку.

Примітка. Місія “Активної Громади”: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту “Республіка”. Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top