«Тримається на чесному слові». На Грушевського 142 тріщить будинок

У Дрогобичі, на вулиці Грушевського 142 значні тріщини вкривають фасад житлового будинку. Він розташований навпроти п’ятиповерхівки, де півтора року тому обвалився цілий під’їзд.

Мешканці бідкаються, що живуть із такою проблемою майже 10 років. За цей час тріщини збільшилися в рази. Розкол по стіні раніше сягав другого-третього поверху, тепер йде вище.

Тріщини не лише з фасадної сторони. Зокрема, мешканці третього поверху кажуть, що у їхніх квартирах появились шпарини. Додають, не можуть собі дозволити проводити ремонти, бо живуть наче на пороховій бочці, не знаючи, чи не розколиться будинок завтра, і чи не станеться біди, як у сусідів через дорогу.

На даний час найбільше налякало людей те, що вже тріснув фундамент будинку. Подекуди щілини, де можна просунути руку.

Після звернень до ЖЕКу, комунальники на будинку у листопаді 2019 року встановили маячки, щоб спостерігати, що не розходяться тріщини далі.

Будинок просів, бо його підмило водою з дірявої теплотраси, яка не використовувалась, бо мешканці відмовились від центрального опалення. Будівля не аварійна, наголосили у Ратуші, але потребує капітального ремонту.


Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

scroll to top