У Дрогобичі розшукують винуватця ДТП (ФОТО)

Вніч на 13 грудня у Дрогобичі на вулиці Сагайдачного трапилася автотроща за участі двох автомобілів. Одни із них, який ймовірно був винуватцем ДТП, з місця події утік.

Про інцедент та заклик допомогти вставновити особу другого водія повідомила у Фейсбуці Ольга Попадинець дружина водія, який потапив у ДТП.

“Мій чоловік їхав по вул.Сагайдачного у напрямку вул.Самбірської по головній дорозі. Йому назустріч рухався сірий автомобіль квадратної будови схожий на Хамер або Мерседес.Раптово, без жодних попереджувальних сигналів, він здійснює маневр на зустрічну смугу і врізається в авто, яким керував мій чоловік. Після чого він не зупинившись, скрився у напрямку вул.А.Шептицького. Ми викликали поліцію, заявили про ДТП у страхову компанію. Проте, хоча патрульними складено відповідний Акт про ДТП, я прошу всіх небайдужих, кому відома якась інформація про дану ситуацію, можливо Ви побачите пошкоджений правий бік сірого авто або, якщо Ви проїжджали в цей час по вул.Самбірській, вул.Сагайдачного чи вул.Шептицького, вул.П.Орлика та район Лікарні і маєте зафіксовано подібну машину на відеореєстраторі дуже прошу надати нам таку інформацію. Окремо прошу тих, хто має камери спостереження на магазинах чи будинках. Перегляньте будь ласка цей проміжок часу. Страшно не те, що трапилась ДТП, дуже прикро, що винний навіть не зупинився і не поцікавився, чи потрібна допомога, чи ніхто не постраждав…Стан чоловіка важко оцінити, він в шоковому стані.Прошу розголосу, бо це єдине, як я можу вплинути на дану ситуацію. Я вірю в нашу поліцію, але хто має круту машину, той має гроші, владу, багатих батьків…той може знаходити вплив маніпулювати ходом подій.Дуже дякую тим водіям, які зупинялися і пропонували допомогу, дякую вам, хлопці з таксі, Віталію окреме – дякую!”, – написала Ольга Попадинець.

Якщо у вас є будь-яка інформаця про це ДТП або ви можете допомогти встановити особу водія-утікача, одразу телефонуйте в поліцію або за номером телефону 099 34 30 519 (Ольга Попадинець)

Стежте за новинами на Telegram-каналі: https://t.me/Vartonews

Share this post

scroll to top